toggle

Нове ядро мережі L3

4 січня 2021

Раді повідомити нашим клієнтам та партнерам, що в листопаді-грудні 2020-го року, паралельно із модернізацією ядра мережі L2 та на базі цього ядра, наша компанія побудувала нове ядро L3 із швидкостями підключення між маршрутизаторами та до рівня доступу до 200 Гбіт/с.

В якості маршрутизаторів ядра вибрано маршрутизатори серії Juniper MX. Маршрутизатори підключено до кільця ERPS 200 Гбіт/с лінками, а також додатковими 100 Гбіт/с лінками їх з'єднано між собою.

На кожному маршрутизаторі ядра є аплінки на основні точки обміну трафіком, PNI на різні контент-мережі, а також по кілька аплінків на операторів рівнів L2–L1 tier.

Підключення рівня доступу до модернізованого ядра реалізовано таким чином, щоб гарантувати нашим клієнтам та партнерам безперебійність послуги у разі виходу з ладу будь-якого маршрутизатора ядра L3 чи комутатора ядра L2.

Безпосередньо до маршрутизаторів ядра підключено Arbor Sightline — високоінтелектуальну систему захисту від DDoS атак 3–7 рівнів.

Така модернізація зробила нашу мережу значно продуктивнішою, надійнішою й безпечнішою, що дасть нам змогу більш якісно надавати послуги доступу до глобальних ресурсів мережі Інтернет нашим клієнтам та партнерам.

ЧИТАЙ ДАЛІ

Більше цікавих новин від ВОЛЗ

18 березня 2024

Основні типи кібератак

More details
21 грудня 2023

Новини про тарифи на телефонію

More details
30 листопада 2023

Швидкість зростає: Київ-Львів 200G

More details

Потрібно втілити в реальність ваш задум? Зв'яжіться з нами

Зателефонуйте нам за номером (044) 247-40-10 або залиште свої контакти. Ми зв’яжемось з вами зручним для вас способом.

Політика конфіденційності